sábado, 23 de marzo de 2013

La PAH Girona allibera un edifici de Caixa Penedès





Ahir dia 22 de març de 2013, la PAH de Girona ha entrat i recuperat l’edifici del carrer Doctor Castany 91-93 de Salt i les terres del seu entorn.


Aquest edifici, és propietat del Banco Mare Nostrum, resultat de la fusió Caixa Penesès, Caja Múrcia, Caja Granada i Sa Nostra. Aquesta entitat, de la qual Luis de Guindos en va ser vocal del consell d’administració i president de la comissió d’auditoria abans de ser Ministre, va rebre el passat 12 de març una injecció de 730 milions d’euros per part del fons estatal FROB, que se suma una aportació total de capital estatal de 1.647 milions d’euros, que equivalen al 75,86% de les accions del banc. Un entitat que, tot i ser rescatada amb fons públics, i de propietat estatal en la seva majoria, segueix desnonant famílies de casa seva i especulant amb l’habitatge.

Aquesta acció s’enmarca en la Campanya de l’Obra Social de la PAH, que pretén la recuperació ciutadana i col·lectiva d’habitatges buits en mans d'entitats financeres que, rescatades amb fons públics, segueixen expulsant sistemàticament a moltes famílies de casa seva i especulant amb l’habitatge.

Us convidem a participar de l'acció, a donar suport a la recuperació de l'habitatge:

- Venint presencialment el màxim de persones possibles i durant tot el cap de setmana. - Redactant comunicats de suport des de les vostres organitzacions i fent-los públics

- Difonent l'acció i eixamplant els suports

Adjuntem comunicat de l'acció i us demanem màxima difusió!!!

PAH Comarques Gironines


Comparecencia Ada Colau en el Congreso de los Diputados



CRIMINALES SI! Y NO LO DICE ADA COLAU, LO DICEN MILES Y MILES DE FAMILIAS DESAHUCIADAS DE SUS CASAS