miércoles, 17 de diciembre de 2014

Campanya de recollida de joguines per reis, 2014-2015



Aquest any donem un cop de ma als reis mags d'orient a l'hora de preparar joguines per als nens fins a 12 anys. Si voleu participar podeu aportar els vostres obsequis al casal popular.

CONCERT SOLIDARI, Nadal de 2014


Com ja és una tradició a la PAH Alt Penedès, tornem amb el concert solidari de Nadal per donar a aquelles families més desfavorides unes festes una mica més agradables i normalitzades.

EL Concert Solidari de la PAH ha demanat a diferents artistes de la comarca la seva participació desinteressada per oferir la seva música i ball a aquelles persones que vulguin ser solidaries amb les families afectades per la hipoteca o el lloguer. 

Com? Venint al concert i portant com a entrada aquells aliments bàsics o propis del Nadal que tots voldríem tenir a taula en aquestes dates senyalades, com una entrada simbòlica per gaudir d'una bona companyia, l'esperit nadalenc, art i diversió i, per sobre de tot, l'agraïment dels que rebran el vostre ajut.

Aprofitem per recorda-vos que, a més, s'està fent la recollida de joguines al Casal Popular de Vilafranca per donar als més menuts d'aquestes families afectades.

A més, a partir de dimarts 16 s'iniciarà a tota la comarca la recollida d'aportacions per a la Panera de la PAH que serà sortejada al mateix concert entre tots aquells que comprin una participació amb el preu simbòlic de 2 €.

Els establiments o entitats col·laboradores disposaran d'un indicatiu per als seus aparadors (si volen) per fer-nos saber a tots que han estat generosos aquests nadals.

Qualsevol excedent que es produeixi a la recollida serà donat a entitats sense afany de lucre de suport a les persones més desfavorides de la pròpia comarca, com ara persones afectades per la violència de gènere o persones sense recursos.

Us agraïm per avançat a tots la vostra participació i esperem veure-os per desitjar-vos un molt, molt, molt BON NADAL