lunes, 22 de julio de 2013

Visita a Catalunya Caixa 19/07/2013

La PAH consigue una dación en pago y un alquiler social


Más de 400 personas de PAHs catalanas ocupamos una oficina de Catalunya Caixa para exigir a la entidad que cumpla los acuerdos adoptados en las negociaciones colectivas y desencallar los casos que CX tiene bloqueados.

Creen que pueden mangonearnos, pues lo tienen CLARO!









Y después nos pasamos por el Popular con nuestro compañero José Antonio, que tarde o temprano conseguirá su dación en pago, porque no pararemos hasta que pueda empezar de cero.









Barbacoa de Xoriços 18/07/2013


Aquest règim podrit ha d' arribar a la seva fi. Després d'anys d'estafa, de retallades en sanitat, educació, ocupació, desenvolupament, jubilacions, dependència, habitatge, retallades que es converteixen en rescats bancaris i en sobres que viatgen d'empresaurios corruptores a polítics corruptes, és hora d'exigir la dimissió de Rajoy, del govern i del règim sencer, i crear un Poder Constituent des d' abaix que crei un nou sistema basat en Drets Humans, democràcia real, justícia social i economia al servei de les persones i no de les èlits financeres.

No es tracta de canviar a Rajoy per Aznar, Aguirre, Gallardón, Rubalcaba, Mas, Pujol, Crespo o qualsevol tecnòcrata pro-troica, si no de canviar un règim podrit per un sistema nou governat per i per a les persones.

La Pah Alt Penedès va ser allà per formar part del canvi, i hi serem tants cops com faci falta!


SÍ QUE ES POT!!!



http://www.eldiario.es/catalunyaplural/protestas-corrupcion-Barcelona-parada-CiU_0_155035287.html