viernes, 11 de diciembre de 2015

4a edició del Concert Solidari de Nadal

4a edició del Concert Solidari de Nadal
Com ja és costum en aquestes dates, la PAH Alt Penedès organitza el seu Concert Solidari. Malauradament aquest any tampoc podíem faltar a la cita i us convidem a participar-hi. Aquest any també us necessitem.

Perquè diem malauradament? Perquè no hauria de ser necessari, perquè totes hauríem de viure amb dignitat i sense necessitar l’ajut dels altres, perquè organitzacions com la PAH no haurien d’existir , perquè la societat hauria de preveure la no exclusió, la continuïtat social, la re educació, la integració... i tot això no caldria.

Des de la PAH fem molts esforços (com ara la ILP i la aprovació de la llei 24/2015 al parlament de Catalunya de Mesures Urgents per fer front a l’Emergència Habitacional i a la Pobresa Energètica) per assolir resultats positius i aquest acte solidari és un humil exemple més.

Des de la PAH Alt Penedès volem donar un mos d’alegria i solidaritat a aquestes festes fent arribar a qui ho necessita allò que tots voldríem tenir a casa per Nadal: felicitat. I volem fer-ho ajudant a tenir aquell dinar o sopar especial amb els estimats o aquells petits detalls que ens treuen un somriure i ens fan sentir be.

Ja sabeu com funciona: diferents artistes i col·laboradors, simpatitzants de la tasca que fa la PAH, venen a regalar-nos el seu art per tal de recollir menjar i joguines destinats a les famílies afectades més desfavorides. Ens agrada pensar que tothom mereix una mica de celebració de Nadal i per aquest motiu el preu simbòlic del concert és l'aportació d'algun aliment típic d'aquestes festes i, així, portar una mica d'alegria a qui sense el vostre ajut provablement no podria celebrar res.

Aquest any el cartell és molt variat i tenim representants de estil molt diferents: melòdica, rock, flamenc i rumba, salsa, protesta, instrumental...i també ball! Els artistes que es acompanyen són:


·         Banda de l'EMM Mª Dolors Calvet
·         Marixa
·         Cesk Freixes
·         Kilate i Aroa
·         Generació 3
·         Cueto 21
·         Arunci
·         Arte y Estilo
·         Junco y Arena

Volem agrair especialment la col·laboració dels comerços del Penedès en aquest acte perquè gracies a ells -i desenes de persones anònimes- podrem organitzar el sorteig d’una panera nadalenca entre els adults  i fer cagar el Tió pels menuts menjant uns "xuxes". Tot per gaudir d’uns somriures.

El lloc, com l'any passat, és l'escola Municipal de Música, a la Plaça Penedès de Vilafranca del Penedès, a sobre del SCC i del INEM.

L'inici serà a les 17:00 i estarem al menys fins a les 21 hores.


Us esperem!