miércoles, 27 de septiembre de 2017

L'assemblea d’afectats per la hipoteca, PAH Alt Penedès, i la d’afectats per les titulacions del alt Penedès, ATAP, mitjançant aquest comunicat, volem expressar  la nostra posició sobre els fets que s’estan succeint al nostre país i que ens afecten a tots, directament, en el nostre futur i el de les nostre famílies.

No podem acceptar les accions  del estat espanyol mitjançant els cossos i forces de seguretat envers les llibertats bàsiques de les persones i les nostres institucions i representants.

Condemnem l’actitud d’aquells que volen privar-nos del dret a decidir el nostre futur, més encara fent servir la força, el xantatge i la coacció o una suposada llei superior que ignora els tractats internacionals o els drets humans als que està subscrit la constitució espanyola. La PAH ja en sap de lluitar contra lleis injustes.

Rebutgem la intervenció d’un tribunal constitucional que ataca les nostres iniciatives legislatives populars que prèviament han estat consensuades i aprovades per totes les forces del parlament català a requeriment nostre després de regalar més de 40.000 M€ a les entitats financeres que ens fan fora de casa i permetre el tall dels serveis bàsics als més vulnerables.

Us demanen a totes i tots que feu el possible per poder votar el proper 1 d’Octubre, ja sigui en un sentit o en l’altre, defensat d’aquesta manera les regles bàsiques d’un règim democràtic modern i real.

Condemnen a les forces polítiques que, cercant l’empara d’una suposada llei que és injusta i classista,  recolzen l’anul·lació o il·legalitat del referèndum o, encara pitjor, posen pals a les rodes per a la seva celebració, en lloc de donar arguments per votar en contra.

Us demanem que permeteu una votació que pugui portar a una decisió democràtica i justa, ja sigui en forma de procés constituent com de redefinició de la relació amb l’estat espanyol, amb regles del joc noves, que mai se’n oblidi dels mes febles i que mai deixi ningú enrere.

Perquè “caminem per poder ser, i volem ser per caminar”.⁠⁠⁠⁠