jueves, 6 de febrero de 2014

LA PAH ALT PENEDÈS PRESENTARÀ MOCIONS ALS PLENS DELS AJUNTAMENTS DE LA COMARCA PER DEMANAR QUE ELS AJUNTAMENT SANCIONIN ELS HABITATGES BUITS DE LES ENTITATS FINANCERESLa pressió i treball de la PAH de Terrassa, ha obligat a l’Ajuntament d’aquella població a obrir expedients sancionadors a les entitats financeres que tenen habitatges buits i que per tant no compleixin la funció social que ha de tenir l’habitatge.

Després d’aquesta victòria, la PAH va decidir impulsar una campanya per demanar a tots els municipis catalans, mitjançant una moció, que adoptin aquestes mesures en el seu municipi.

La PAH Alt Penedès, porta dos anys a la comarca treballant per donar solucions i alternatives a les famílies que pateixen l’assetjament i amenaces per part de les entitats financeres, que especulen amb el que considerem un dret legítim i inalienable de la ciutadania , l’habitatge digne.

Els darrers dies hem conegut per la premsa comarcal, la intenció d’algun Ajuntament, de presentar aquesta moció en el ple dels seus respectius ajuntaments.

Considerem que aquesta moció, fruit del treball fet per les diferents PAH’s del país, no ha de ser utilitzada políticament per cap grup polític i menys encara sense cap tipus de comunicació ni treball conjunt amb la PAH.

En conseqüència, demanem a TOTS els grups polítics de la comarca que RETIRIN aquesta moció i que si vol donar suport a la lluita diària de la PAH, vingui a treballar i participar a les nostres assemblees setmanals que celebrem a l’Escorxador de Vilafranca, tots els dimecres de 18,00 a 21,00 hores

D’altra banda, anunciem que la PAH de l’Alt Penedès, presentarà i defensarà la seva moció, quan estimi oportú. I que quan ho faci, enviarà el text de la moció a tots els grups polítics de la comarca per tal que donin suport.Aprofitem també l’ocasió per demanar a tots els grups polítics de la comarca, que donin suport a la feina i accions que realitza la PAH de l’Alt Penedès, en la lluita pel dret a un habitatge digne.

Vilafranca del Penedès, 28 de gener de 2014

No hay comentarios:

Publicar un comentario